نوشته شده توسط : جعفر
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر
 

 شرکت هایک ویژن دستورالعمل جدید ارتقای امنیت سایبری را برای محصولات ضبط تصویر خود منتشر کرد. این دستورات شامل اقداماتی است که کاربران باید انجام دهند تا سیستم های مدار بسته آنها هک نشود و از هر گونه سرقت اطلاعات آنها در امان باشد.

افزایش امنیت سایبری NVR هایک ویژن

امروزه حملات سایبری تبدیل به یک تهدید جدی شده است که کاربران سیستم های امنیتی را نگران کرده است هایک ویژن به صورت پیش فرض بسیاری از ویژگی های امنیت سایبری را در محصولات خود رعایت کرده است و به این ترتیب یک دیواره امنیتی در مقابل هکر ها ایجاد کرده است. در ادامه تنظیماتی که کاربران باید بر روی سیستم های ضبط هایک ویژن تنظیم کنند را می توانید بخوانید.

 

NVR  های حرفه ای هایک ویژن دارای دو پورت شبکه هستند و کاربران می توانند از یک پورت بصورت محلی استفاده کرده و پورت دیگر را برای ارتباط با بستر WAN و انتقال تصویر روی اینترنت استفاده کنند. دو پورت شبکه از یکدیگر مجزا هستند و به این وسیله کاربران خیالشان بابت هک و سرقت اطلاعات و تصاویر مهم دوربین های مدار بسته آسوده می شود.

  • پسورد قدرتمند

پسورد مناسب یکی از مهمترین موارد پیشگیری از اقدامات نفوذ به NVR اختصاص هایک ویژن می باشد. اما چگونه می توانیم یک پسورد قدرتمند انتخاب کنیم؟ برای این کار دو قانون کلی وجود دارد که باید رعایت شود:

  1. تعداد حرفهای انتخابی برای پسورد باید بین ۸ تا ۱۶ حرف باشد.
  2. استفاده از حروف لاتین بزرگ و کوچک، اعداد، نشانه یا پسورد های چند قسمتی بصورت ترکیبی.

یکی از مهمترین مواردی که باید در انتخاب پسورد قدرتمند رعایت کنیم استفاده از یک جمله برای رمز گذاری است، این موضوع را با ذکر مثال توضیح می دهیم و در خلال آن چند قاعده دیگر را بیان می کنیم. پسورد ما می تواند از جمله  ” My flight to New York will leave at three in the afternoon! “اقتباس شود. به موارد زیر توجه نمایید.

  • در پسورد انتخابی حتما عدد وجود داشته باشد.
  • تنها از حرف اول کلمات استفاده کنیم.
  • ترتیب کلمات حتما رعایت شود.
  • از اعداد به جای کلمات استفاده کنید به عنوان مثال به جای ” to” از عدد ۲ و بجای کلمه ” for” از عدد ۴ استفاده کنید.
  • از حروف نقطه دار استفاده کنید حروفی مانند i و j …
  • انتهای جمله می توانید از نقطه، علامت سوال، علامت تعجب یا سایر علائم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: نصب دوربین مداربسته ، دوربین مداربسته تی وی تی

حال با در نظر گرفتن موارد بالا پسوردی قدرتمندی که می توانیم در نظر بگیریم ” MftNYwla3ita! “می باشد.

  • چه مواردی را نباید در انتخاب پسورد مناسب انجام دهیم؟

  • از حروف یا عدد های پشت سر هم استفاده نکنید. به عنوان مثال “۱۲۳۴” یا “cdef”.
  • هرگز به مرورگر یا کامپیوتر اجازه ندهید تا رمز انتخابی را ذخیره کند.
  • هیچوقت پسورد خود را برای کسی ایمیل نکنید.

با در نظر گرفتن موارد بالا شما می توانید NVR یا DVR خود را فعال کرده و از آن استفاده کنید چرا که نفوذ به آن از طریق پسورد تقریبا غیر ممکن می شود.

  • استفاده از راهنما یا سوال امنیتی برای ریست کردن پسورد NVR یا DVR

پس از فعال شدن NVR یا DVR هایک ویژن، کاربر باید فایل راهنمای مربوط به ریست کردن پسورد این دستگاه ها را از مرکز کنترل دریافت کند. علاوه بر این کاربر می تواند با تنظیم کردن سوال امنیتی و پاسخ به این سوال ریست کردن دستگاه ضبط را مدیریت کند.

  • افزایش امنیت سایبری محصولات هایک ویژن
  • تعریف سطوح دسترسی مختلف

در NVR های هایک ویژن سه سطح دسترسی مجزای ادمین، اپراتور و کاربر قابل تعریف است. توصیه هایک ویژن انتخاب یک رمز مناسب ترکیبی از حرف، عدد و علامت های مختلف است تا امکان دستیابی هکر ها و افراد سودجو به سیستم NVR محدود شود. ادمین سیستم باید بصورت مداوم سایر سطوح را کنترل کند و در صورتی که مدت زمان زیادی وارد سیستم نشده اند یا از آن استفاده نکرده اند آن کاربر را از سیستم حذف کند. از سوی دیگر ادمین قابلیت مدیریت سطح دسترسی سایر کاربران شامل اپراتور و کاربر را دارد و می تواند با محدود کردن آنها اقدامات امنیتی بهتری را انجام دهد.

  • گزارش های سیستم ( System Logs )

کلیه فعالیت ها، آلارم ها، تغییرات و اطلاعات NVR هایک ویژن در قسمت گزارش های آن قابل مشاهده و در دسترس می باشد و کاربران همواره می توانند آنها را مشاهده کنند و در صورت ورود غیر مجاز در هر ساعتی و به هر قسمتی سریعا ورود کرده و مشکل را برطرف نمایند.

  • پورت و پروتکل

جهت کاهش خطر نفوذ و هک NVR دوربین مدار بسته تنها پورت های خاصی از NVR باز گذاشته می شود که کاربران سیستم از این پورت ها و سرویس های قابل ارائه بر روی آنها استفاده کنند.

در قسمت قبل برخی از راه حل های حفظ امنیت سایبری هایک ویژن را برای شما بیان کردیم، راهکارهایی مانند تنظیم پسورد قدرتمند تر ، تنظیم راهنما و سوال امنیتی مناسب برای NVR و … در این قسمت قصد داریم ادامه این راه حل ها را برای شما بیان کنیم. با ما همراه باشید.

  • پروتکل SNMP

کاربران می توانند با استفاده از پورت SNMP از وضعیت و اطلاعات پارامترهای مختلف دستگاه اطلاع پیدا کنند در صورتی که از SNMP استفاده نمی کنید حتما SNMP را خاموش کنید.

 

  • پروتکل UPnP

پروتکل UPnP مخفف Universal Plug and Play ، این پروتکل در واقع مجوز شناسایی تجهیزات شبکه دیگر روی شبکه و دسترسی آنها را به NVR می دهد و دوربین مداربسته ها می توانند به راحتی پس از نصب توسط NVR شناسایی شوند. کاربران می توانند از UPnP برای ارتباط فوری دستگاه به شبکه اینترنت یا روتر بدون پورت مپینگ استفاده کنند. این پروتکل به صورت پیش فرض بسته است پس در صورتی که از این پروتکل استفاده نمی کنید آن را خاموش کنید.

  • انتقال پورت ( Port Forwarding )

پورت فورواردینگ یا انتقال پورت روی NVR زمانی استفاده می شود که کاربران بخواهند تصاویر NVR را روی بستر اینترنت منتقل کنند. جهت انتقال تصاویر روی بستر اینترنت ما می توانیم با رعایت اصول امنیتی زیر کنترل امنیتی بیشتری در مقابل حمله های سایبری هکر ها داشته باشیم.

  • بستن تمام پورت های ممکن NVR، که امکان نفوذ غیر مجاز به سیستم از طریق اینترنت از طریق آنها وجود دارد. در واقع ما تنها زمانی که به انتقال تصویر نیاز داریم انتقال پورت را فعال می کنیم.
  • قبل از انتقال پورت مطمئن شوید که پسورد کلیه حساب ها از لحاظ امنیتی به خوبی تنظیم شده است. این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
  • از پورت های عمومی برای انتقال پورت استفاده نکنید و سعی کنید از پورت های خاص و سفارشی برای این کار بهره بگیرید. به عنوان مثال پورت ۸۰ معمولا در HTTP استفاده می شود. این پورت به عنوان یک پورت سفارشی در انتقال سرویس ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • Hik-Connect

سرویس P2P ابر هایک ویژن زمینه انتقال تصویر NVR روی نرم افزار تلفن همراه و یا صفحه اینترنتی را فراهم می نماید. زمانی که شما این قابلیت را در NVR فعال می کنید می توانید از راه دور به تصاویر آن دسترسی داشته باشید. تکنولوژی هوشمند هایک ویژن تصاویر ویدویی را کد گذاری کرده و روی بستر اینترنت ارسال می کند و کاربران جهت مشاهده تصاویر زنده و ضبط شده NVR نیاز به کد فعال سازی دارند. پیشنهاد ما این است که در صورتی که از این امکان استفاده نمی کنید تیک مربوط به فعالسازی Hik-Connect را بردارید.

  • به روز رسانی نرم افزار  NVR

همواره به خاطر داشته باشید که سیستم ضبط شامل DVR یا NVR هایک ویژن را با آخرین نسخه نرم افزارشان آپدیت کنید تا بدین وسیله سیستم امن تری را داشته باشید چرا که در نرم افزار های به روز رسانی شده ایراداتی مانند راههای نفوذ هکر ها بسته شده است.

  • استفاده از پروتکل امن HTTPS

جهت رعایت بیشتر اصول امنیتی پیشنهاد می کنیم پروتکل HTTPS را روی NVR هایک ویژن فعال کنید تا از حملات سایبری که در این زمینه می تواند گریبانگیر شما شود پیشگیری نمایید. این امکان از راه دور و توسط نرم افزار IVMS انجام می شود.

با توجه به پیشرفت سامانه دوربین مدار بسته و ارائه دوربین ها هوشمند که از هوش مصنوعی و الگوریتم های پیشرفته استفاده می کنند نگرانی مشتریان در مورد حملات سایبری و هکر ها نیز افزایش می یابد از این رو احتمال هک تصاویر دوربین های مدار بسته بسیار نگران کننده است در این میان رعایت اصول ابتدایی و گاها تخصصی می تواند راه را برای این افراد سودجو ببندد و خیال کاربران را از این بابت تا حدودی راحت کند.



:: بازدید از این مطلب : 260
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر
 

وب اپلیکیشن یا برنامه تحت وب، نامی است که این روز‌ها زیاد شنیده می‌شود و شرکت‌ها  و استارت آپ‌های بزرگی در حال تغییر سیستم خود از اپلیکیشن مستقل به وب اپلیکیشن هستند.

حال شاید از خود بپرسید وب اپلیکیشن چه تفاوتی با اپلیکیشن مستقل موبایل دارد و چه مزایا و معایبی را در خود جای داده است؛ در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی کامل بپردازیم.

تاریخچه وب اپلیکیشن یا برنامه تحت وب

بیاید نگاهی کوتاه به تاریخچه وب سایت بیندازیم و کم کم به سراغ وب اپلیکیشن که امروزه آن را با نام PWA می‌شناسیم برویم.

  • به نظر شما اجداد وب اپلیکیشن‌ها از چه تاریخی پا به دنیای اینترنت گذاشته‌اند؟ درست است، سال ۱۹۹۰ میلادی اسناد متنی در قالب صفحات استاتیک HTML بر پهنه اینترنت به وجود آمد.
  • پس از آن امکان قرار دادن تصاویر، ویدیو‌ها و فایل‌‌های صوتی در صفحات HTML فراهم شد اما ایراد اساسی که این صفحات داشتند، استاتیک بودن آن‌ها بود. در سال ۱۹۹۵ میلادی زبان برنامه نویسی با نام جاوا اسکریپت برای حل این مشکل به وجود آمد تا بتواند رنگ و رویی تازه به صفحات وب ببخشد. 
  • در سال ۲۰۰۵ صفحات وب با تغییر جهت از استاتیک به داینامیک و همراه با معرفی Ajax، شکل و رویی تازه به خود گرفتند و از این سال به بعد، زمینه‌ای برای ظهور وب‌سایت‌های واکنش گرا و وب اپلیکیشن‌ها در سبکی جدید شکل گرفت.
  • درست است که وب اپلیکیشن توانسته جایگاه خود را به خوبی در تاریخچه وب حفظ کند اما این کافی نبوده است و با به وجود آمدن فن‌آوری‌های مدرن نیاز بود تا این سیستم هم دستخوش تغییراتی باشد؛ به همین دلیل در سال ۲۰۱۵ “الکس راسل” و “فرانسیس برمن” به صورت رسمی PWA که مخفف Progressive Web Application است را معرفی کردند و شروع تازه وب اپلیکیشن یا برنامه‌های تحت وب امروزی را می‌توان از سال ۲۰۱۵ به بعد عنوان کرد.

به عبارت دیگر وب اپلیکیشن‌های امروزی تا جایی پیشرفت کرده‌اند که نمی‌توان تفاوتشان را با اپلیکیشن‌های مستقل چندان حس کرد. 

 

تا به این جا تاریخچه وب و سیر تکاملی آن را که به وب‌اپلیکیشن‌های امروزی منجر شده است دنبال کردیم، اما در ادامه بیشتر با وب‌اپلیکیشن با معنا و مفهوم امروزی یعنی PWA بیشتر آشنا خواهیم شد.

وب اپلیکیشن چیست؟

ترکیبی از اپلیکیشن‌های مستقل و وب سایت که بر روی مرورگر‌های تلفن همراه قابل اجرا است را وب اپلیکیشن پیش رونده یا PWA گویند.

بررسی وب اپلیکیشن یا اپلیکیشن‌ تحت وب 

میلیون‌ها شغل از اینترنت به عنوان یک کانال ارتباطی ارزان قیمت استفاده می‌کنند و مطمئنا این مشاغل برای ارتباط با مشتری و مخاطب خود به پیش نیاز‌هایی وابسته هستند که مهم‌ترین آن‌ها را می‌توان وب سایت دانست؛ اما رشد تکنولوژی و فراگیر شدن تلفن‌های هوشمند در دنیا باعث شد که این پیش نیاز‌ها دستخوش تغییرات باشند به طوری که امروزه بسیاری از کاربران در سراسر دنیا با استفاده از موبایل اقدام به جستجو و خرید محصولات مورد نیاز خود می‌کنند.

در سال ۲۰۱۵ و با توجه به افزایش کاربران موبایل نسبت به دسکتاپ گروهی از توسعه دهندگان، وب اپلیکیشن‌های پیش رونده را به بازار معرفی کردند.

وب اپلیکیشن‌های پیش رونده ترکیبی از کدهای سمت سرور (مانند PHP و ASP) و کد‌های سمت کاربر (با کدهای JavaScript و HTML) هستند که اطلاعات را به سمت آن‌ها هدایت می‌کنند.

 
 
 
​​چگونه یک مصاحبه موفق در فرآیند طراحی محصول داشته باشیم؟

وب اپلیکیشن چگونه کار می‌کند؟

اپلیکیشن‌های تحت وب معمولا از کد‌هایی مانند جاوا اسکریپت و PHP تشکیل شده‌اند و این زبان‌ها به طور کامل از مرورگر‌های مختلف پشتیبانی می‌کنند.

کارکرد وب اپلیکیشن‌ها بدین صورت است که وب اپلیکیشن یک درخواست را به وب سرویس برای مدیریت کلاینت ارسال می‌کند، سپس سرور وظایف مربوطه را انجام می‌دهد. پس از آن پاسخ را در قالبی مشخص به سمت وب اپلیکیشن می‌فرستد. 

در اینجا می‌توانید به طور خلاصه زمان شروع تا پایان فرآیند وب اپلیکیشن‌ها را مشاهده کنید.

  • کاربر از طریق مرورگر یا اپلیکیشن تحت وب خود یک درخواست به سمت وب سرور می‌فرستد.
  • وب سرور درخواست را به سمت سرور مناسب وب اپلیکیشن انتقال می‌دهد.
  • سرور وب اپلیکیشن درخواست را پردازش می‌کند (این درخواست‌‌ها می‌توانند جستجو در پایگاه داده یا پردازش اطلاعات باشند) و پس از آن نتایج داده‌های درخواستی ایجاد می‌شوند.
  • سرور وب اپلیکیشن اطلاعات خواسته شده یا پردازش شده را به سمت وب سرور ارسال می‌کند.
  • وب سرور در نهایت اطلاعات درخواستی را به سمت مرورگر کاربر ارسال می‌کند تا در صفحه نشان داده شود.

 

 

شهرنت شبکه اجتماعی خرید و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهی به وسعت شهر شماست. شهرنت در اپلیکیشن شهرنت شما می توانید با تولید محتوا و به ازای لایک و کامنت های دریافتی خود درآمد مستقیم ریالی داشته باشید.


به دنبال طراحی اپلیکیشن یا وب اپلیکیشن هستید؟

در استودیو طراحی نارون ما به صورت تخصصی در زمینه طراحی اپلیکیشن و وب اپلیکیشن کار می‌کنیم.
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
مشاوره رایگان طراحی اپلیکیشن 
 

مزایای استفاده از وب اپلیکیشن یا برنامه تحت وب چیست؟

حال که از عملکرد وب اپلیکیشن‌ها آگاه شدیم بد نیست نگاهی به مزایای این سیستم نسبت به اپلیکیشن‌های مستقل بیاندازیم.
  • اپلیکیشن‌های تحت وب بدون در نظر گرفتن سیستم عامل بر روی تمامی دستگاه‌ها قابل اجرا هستند. با این وجود دیگر تفاوتی ندارد که کاربر اندروید یا iOS باشید، شما بدون نیاز به اپ استور‌ها و تحریم‌های مختلف می‌توانید وب اپلیکیشن را بر روی گوشی خود نصب و استفاده کنید.
  • همه کاربران می‌توانند به نسخه‌ای مشابه دسترسی داشته باشند و تقریبا تمامی مشکلاتِ سازگاری با دستگاه‌های هوشمند از بین خواهد رفت.
  • دیگر نیازی به نصب اپلیکیشن نخواهد بود، بنابراین محدودیت حافظه موبایل یا تبلت از بین خواهد رفت.
  • هزینه‌ها برای صاحبان کسب و کار و کاربران کاهش می‌یابد زیرا پشتیبانی و نگه‌داری در سمت کسب و کار کمتر شده است.
  • کاربران برای اجرای اپلیکیشن دیگر نیاز به داشتن دستگاه‌ها با قدرت پردازش بالا و همچنین سیستم‌عامل‌های خاص نیستند. 
  • کاربر همیشه در حال استفاده از نسخه آخر اپلیکیشن خواهد بود.

نتیجه گیری 

افزایش استفاده از اینترنت در میان مردم و شرکت‌ها باعث شده مشاغل و کسب و کار‌های مختلف به صورت مستقیم تحت تاثیر آن قرار گیرند؛ به همین دلیل بسیاری از شرکت‌ها در حال تغییر اپلیکیشن‌های خود از مدل‌ سنتی به ابری هستند.

علاوه بر این وب اپلیکیشن‌ها توانسته‌اند در کنار عملکرد موفق خود، هزینه‌ها را در سمت کارفرما و کسب و کار کمتر کنند.

وب اپلیکیشن‌هایی مانند جیمیل، مایکروسافت ورد، دراپ باکس و … عملکردی مشابه نسخه دسکتاپ به کاربران ارائه می‌دهند و در عین حال بر روی تمامی مرورگر‌ها و سیستم عامل‌ها در دسترس هستند.

 



:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر
 

سیستم های امنیتی تمامی زوایای مورد نظر را پوشش می دهند. به لطف استفاده از سیستم مدار بسته IP هایک ویژن ، شرکت توتال می تواند از قابلیت های هوشمند این سیستم استفاده کند . با توجه به استفاده از NVR های شرکت هایک ویژن حتی در مراکزی که از سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ نیز استفاده می کنند ، کاربران اتاق کنترل می توانند از راه دور تمامی موارد را پوشش داده تحت نظر داشته باشند. مشاهده تصاویر از راه دور به صورت آنلاین انجام می شود و هیچگونه تاخیری در تصاویر وجود نخواهد داشت.

به گفته آقای تویا استفاده از سیستم هوشمند هایک ویژن برای توتال باعث شده تا میزان آسیب پذیری ، سرقت و … به میزان قابل ملاحظه ای کاهش پیدا کند. با استفاده از تصاویر با کیفیت دوربین مداربسته مورد استفاده در طول روز و شب ماموران امنیتی می توانند هرگونه رفتار مشکوکی را تشخیص داده و تحت نظر داشته باشند.

چشم های IP ، همیشه مراقب خواهند بود

سیستم های نظارت تصویری هایک ویژن به اپراتورهای اتاق کنترل اجازه می دهد تا با استفاده از پروتکل های مختلف و از راه دور بر فعالیت کارگران و پرسنل توتال نظارت داشته باشند و با تصمیمات به موقع این فرایند را بهبود دهند.

مدیر بخش اجرایی توتال در این زمینه گفت: در شرکت توتال امنیت کارمندان و پرسنل ، از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار است، ما با استفاده از سیستم های نظارت تصویری و دوربین مدار بسته هایک ویژن به خوبی می توانیم سطح امنیت کارمندان و پرسنل خود را تحت نظر داشته باشیم و با فراهم کردن محیط کار ایمن تر ، سلامتی آنها را تضمین کنیم سیستم های نظارت تصویری هایک ویژن مواردی که جان کارکنان ما هنگام کارکردن در خطر است را به ما نشان می دهد.

نگاه به آینده

جایگاه های خدمت رسانی توتال به لطف استفاده از سیستم های نظارت تصویری هایک ویژن سطح امنیت خود را به میزان زیادی افزایش داده اند و می توانند در مقابل اقدامات خرابکارانه ، سرقت و مواردی شبیه به این در مواقع ضروری اطلاع رسانی کنند.

بیشتر بخوانید:  دوربین مداربسته tvt ، نصب دوربین مداربسته

سیستم های امنیتی هایک ویژن علاوه بر نمایش با کیفیت تصاویر زنده و ضبط شده به کاربران ، بصورت شبانه روزی ، تصویر برداری می کند و با استفاده از پروتکل های امن اطلاعات و تصاویر را انتقال می دهند از سوی دیگر سطح امنیت کارمندان تا حدود زیادی با استفاده از ویژگی PPE ( تجهیزات حفاظت شخصی ) در مراکز توتال بهبود پیدا کرده است.

هزینه نصب و راه اندازی مناسب و یکپارچه سازی سیستم مدار بسته با سایر سیستم های امنیتی یک مزیت ویژه و کارآمد در هایک ویژن به حساب می آید. ارائه خدمات پس از فروش مناسب به مشتریان از ویژگی های منحصر به فرد این برند چینی قدرتمند به حساب می آید.

استفاده از سیستم های هوشمند هایک ویژن و محصولات سری هوش مصنوعی تحت عنوان توسعه آینده سیستم توسط شرکت توتال بررسی شده است و قرار است در فازهای جدید استفاده از این سری از دوربین های هایک ویژن نیز در مراکز توتال در دستور کار قرار بگیرد.



:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()